Jockey Club

Jockey Club JulioEen geweldig uithangbord voor de sfeer op Salinas. Wat een heerlijke zaak. Ongedwongen, relaxte sfeer, super ligging aan het strand, de aankleding van de zaak,…… zo hoort het.  Alleen al het binnenkomen, via het pijnboombos, maakt je nieuwsgierig.  Onze absolute favoriete beachclub op Ibiza.  Waarom ….? Dat is niet te verklaren. Het is gewoon het gevoel. Hier is de passie en de beleving groots. Gegroeid vanaf het eerste begin en het is nooit meer overgegaan. Neem hier eens een heerlijke lunch. Wel een tafeltje reserveren vooraf. Dan wordt je zeker niet teleurgesteld.

 

Entree vanaf het P=terrein naar de Jockey ClubDe opening van de Jockey Club in 1993 was de start, van wat achteraf  bleek, de succesformule voor de hedendaagse Beach club.

Zo’n 15 jaar geleden waren het nog o.a. Willy, Mauro en Walter die met de strandbedjes sjouwden en bepaalden wie er wel en wie er niet mochten liggen. Had je in hun ogen weinig te verteren, dan werd je gewoon aan de zijkant geplaatst of vertelden ze gewoon dat er geen plek was ( dat terwijl er nog veel bedjes leeg waren ). Maar liet je je regelmatig zien en verteerde je, dan was er niets aan de hand en kreeg je een mooie plaats. Veel mensen begrepen dit niet zo en vonden het maar een “arrogante” tent.

Tegenwoordig zijn de regels iets strakker gehanteerd en zijn de “funcionarios de la Playa” bepalend en verantwoordelijk voor de bedjes en is iedereen welkom. Natuurlijk is er nog iedere middag een DJ, want ook dat is onlosmakelijk verbonden met Ibiza. Iedere dag vind je er iemand anders, maar de resident DJ is en blijft Lorenzo Al Dino die met lekkere grooves de juiste sfeer weet te zetten.

 

 

 

Jockey Club Sangria tinto 2 - kopie

terug naar Beachclubs

 

 

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Villa Yosephina / Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Ginny / Cozy Caravan

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante