Ses Salinas

In het Zuiden van Ibiza, vlakbij het vliegveld, vind je het heerlijke strand van Salinas. Volg bij de zoutmeren de weg naar rechts en je komt vanzelf bij dit strand terecht. Er is hier een groot (betaald) parkeerterrein waar je makkelijk je auto (zelfs in de schaduw) kwijt kunt. Vanaf dit parkeerterrein kun je via diverse paden door het dennenbos naar het strand lopen. Het strand is ongeveer een kilometer lang en de zee is hier mooi helder.
Er zijn op dit strand 4 beachbars; Sa Trinxa, Jockey Club , Malibu en Beso Beach.

4 Toplokaties waar het geweldig vertoeven is. Doe eens een lunch bij een van de beachclubs en beleef de heerlijke sfeer.

Salinas Beach

Op dit strand vind je een heel divers publiek, van gezinnen en stelletjes en nudisten en van grote groepen jongeren tot de “hippe-ik-wil-graag-gezien-worden” mensen. Wees wel voorbereid op de proppers van bijna alle grote clubs en feesten die op dit strand lopen. Ses Salinas is een goede locatie als je op zoek bent naar een goedkoper kaartje of zelfs een gratis toegangsbandje voor een club. Ook word je hier helaas veel lastig gevallen door allerlei verkopers; vooral de zonnebrilverkopers ( Afrikanen ) zie je in grote aantallen voorbij komen. Jammer, ook zij hebben Ibiza inmiddels ondekt.
Ses Salinas strand is vernoemd naar de zoutmeren in het zuiden van Ibiza. Het strand van Ses Salinas is het meest zuidelijke punt van Ibiza en het meest populair bij de vele beroemdheden. Vooral voetballers weten hun weg naar Ses Salinas beach te vinden! Het zeer lange, brede  zandstrand is omgeven door dennenbomen. Het water bij het strand van Ses Salinas is kristalhelder met brekende golven.
Playa Ses Salinas is een populaire en dus drukke plek met vier Beach clubs, die allemaal een verschillende en eigen identiteit hebben.  Bij deze gezellige clubs hoor je de hele dag lekkere muziek en in de middag komt de DJ zijn speciale sets spelen.

terug naar Stranden

specials

  • Casa Suenos / Casa su Amor / Casa Cecilia / Villa Ronaldo / Buen Lugar

  • Floreale / Can Alesia / Can Pep / Villa Santana en Can Frasesch

  • Studio Cecilia / Studio Ginny / Casa Aiylene en B&B Casa Pajaros Libres

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine

  • Casa Relajante (omgeving St. Eularia)