Wijn Festival Vino & Co

Ieder jaar organiseert Vino & Co in Santa Gertrudis bij Sluiz het “Wijn Festival”. Het festival is inmiddels erg populair bij de lokale bevolking, temeer omdat bij het proeven van de wijnen de uitgelezen mogelijkheid zich voordoet om bij te praten met de buren voordat de zomer begint. Tijdens het proeven van de beste wijnen kun je ook praten met de professionals, om wat meer te weten te komen van de wijnen.
Waarom is de ene wijn duurder dan de andere, wat bepaalt de smaak en ….. is smaak niet iets persoonlijks ? Je hoeft nl. niet altijd een duurdere wijn te kopen, om ervan te kunnen genieten. Dit is dan ook het uitgangspunt van Jeroen Hamersma van Vino & Co. Wijn is er voor iedereen en voor iedere portemonnee.

Het jaarlijkse festival geeft u de gelegenheid om een gevarieerde verzameling wijnen van over de hele wereld, maar relatief onbekend zijn op Ibiza, te proeven.

Uiteraard is wijn het middelpunt van het evenement, maar er zijn ook andere lekkernijen om uw smaakpapillen te prikkelen, zoals de oesterbar, heerlijke “jamon” en meerdere andere eiland producten. En voor degenen die een ander drankje willen, is er ook een biertje en een vermouth stand.

Het “Wijn Festival” wordt gehouden in Sluiz.
Sluiz is een stijlvolle concept store aan de rand van Santa Gertrudis.  Het is de perfecte locatie voor het wijnfeest, het aanbieden van een aantal interessante produkten en om te winkelen. Je wordt naast de wijnen verrast met een enorme keur aan lifestyle produkten.

Het evenement start om 11.00 uur en is tot 13.00 uur voor professionals en daarna open voor het publiek van 13.00 tot 20.00 uur, voor slechts € 10,-.

Terug naar Evenementen

 

specials

  • Casa Suenos / Casa su Amor / Casa Cecilia / Villa Ronaldo / Buen Lugar

  • Floreale / Can Alesia / Can Pep / Villa Santana en Can Frasesch

  • Studio Cecilia / Studio Ginny / Casa Aiylene en B&B Casa Pajaros Libres

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine

  • Casa Relajante (omgeving St. Eularia)