Ibiza Bruist December

Er op uit in de winterperiode………

Thuis zitten kun je nog lang genoeg en als je dan toch op Ibiza bent moet je gewoon je plan trekken. Er zijn genoeg mooie zonnige dagen, dus alle reden om juist dan op pad te gaan. Al is het alleen maar om de zon mee te pikken onder het genot van een drankje. Maar nog leuker wordt het als je af en toe een mooie lunch gaat doen op het strand. Er zijn genoeg restaurants open. La Escollera, Yemanja, Deeva, om er maar een paar te noemen. Hier zit je lekker met de voetjes in het zand. Je vindt ze allemaal op onze website WINTER OP IBIZA

 

Toppers in de winterperiode zijn absoluut Vino & Co en The Boat House. De inmiddels befaamde vrijdagmiddagborrel bij Vino & Co is een absolute topper. Onder het genot van een heerlijk glaasje wijn is het genieten van gerechtjes van top kok Rodney of je eet er heerlijke oesters. Iedereen snapt inmiddels dat het hier wel eens uit de hand kan lopen.

Bij Vino & Co aten we oesters op een gezellige zaterdagavond. Klik op deze link  Filmpje…  om de uitleg van de oesterman mee te maken. Zoals altijd bij Vino & Co is dit heerlijk om te beleven, een lekker wijntje drinken, een hapje bereid door chef-kok Rodney of in dit geval ……. oesters. !

 

The Boat House van Jay Zandink is ook zo’n favoriete plek voor ons. Wij komen er graag, het is even naar het Noorden rijden via San Carlos, maar dan heb je ook iets.  De Nederlandse eigenaar heeft een pracht plek gecreëerd meteen aan het strand. Altijd vindt je hier de juiste beleving.

Absolute topper om er te gaan lunchen of dineren tijdens de wintermaanden.

 

Terug naar Ingezonden Mails

specials

  • Casa Suenos, Casa su Amor, Can Yasmine, Can Caro, Can Rafaël en Casa Pedro

  • Casa Relajante

  • Casa Rocca, Studio Cecilia en Gypset

  • Sahara Lodge / Casa Uli / MeCasa (B & B)

  • Can Pep / Villa Santana

  • Casa Buganvila / Casa Lavander en Casa Sabine