Jockey Club

Entree vanaf het P=terrein naar de Jockey Club

Het genieten op Ibiza is mogelijk op veel manieren. Eten is er absoluut een van. En of het nu een ontbijtje is, een lunch of een diner, het is hier allemaal meer dan voortreffelijk.

De keuken van de Jockey Club bij Ses Salinas krijgt van ons alle lof. Zeker voor een lunch of een diner is het hier aan te raden. Ja …. en de sfeer doet natuurlijk de rest.

De kaart bij de Jockey club is uitgebreid en mooi samengesteld. Neem tijdens je lunch een van die fantastische salades – caprese, zalm, tonijn, kip – het is allemaal zeer de moeite waard. De borden zijn ook nog eens geweldig opgemaakt. Ook de hoofd gerechten zijn super. Of het nu vis of vlees is. Ik zeg : altijd goed.

Een mooie wijnkaart, waar absoluut veel aandacht aan besteed is doet de rest. Ja, hier zijn mensen met liefde voor het vak aan het werk.

En, oh ja………..

vergeet niet voorafgaande aan je lunch of diner een lekker mandje brood te bestellen met hun super heerlijke eigengemaakte alioli. Het is bijna snoepen.

Vergeet ook hier niet vooraf te reserveren, want zeker bij een drukke stranddag is het ’s middags vechten voor een tafeltje.

Tel: 0034 971 395 788

 

Jockey Club Sangria tinto

even relaxen bij de Jockey Club in 2009

Terug naar Restaurants

 

 

 

 

 

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan / Gypset / Contigo

  • PCR / SNEL test

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante