Nieuwjaars Duik

Wat is er een leukere manier dan het nieuwe jaar te beginnen met een duik in de zee.Nieuwjaarsduik Ibiza 1 januari 2015 3 - kopie

Vino & Co, de wijnwinkel en wijnbar in St Jordi organiseert dit jaar weer haar New Years Dive op 1 januari bij het strand van Ses Salinas ter hoogte van Malibu.

Uiteraard mag iedereen hier aan meedoen. De eerste keer zal de duik afgetrapt worden door Jeroen Hamersma van Vino & Co om 12.00 uur.  Daarna zal er om 13.00 u en om 14.00 nog een keer gedoken worden voor de laatkomers of diegene die even een extra duwtje nodig hebben.

Nieuwjaarsduik Ibiza 2015 5

Vino & Co zorgt voor een lekker wijntje, maar zal het enorm appreciëren als jij iets terugdoet in de vorm van een lekkere taart, een overgebleven worst van afgelopen nacht of een lekker stukje kaas.

 

Dit evenement kwam 9 jaar geleden tot stand en begon als een grap met een paar vrienden. Waar mensen in Nederland een duik nemen in een ijskoude Noordzee, moet toch zeker te doen zijn in de Middellandse Zee met een temperatuur van ongeveer 16 graden Celcius. En dus met een cavaatje of wijntje en lekkere tapa’s in plaats van chocolademelk en een rookworst.

Inmiddels is deze Nieuwjaarsduik een jaarlijks terugkerend evenement, waar iedereen het over heeft. Uitgegroeid tot één van de leukste “happenings” op Ibiza.

 

Nieuwjaarsduik Ibiza 1 januari 2015 2

 Terug naar Evenementen

 

specials

  • Casa Suenos / Casa su Amor / Casa Cecilia / Villa Ronaldo / Buen Lugar

  • Floreale / Can Alesia / Can Pep / Villa Santana en Can Frasesch

  • Studio Cecilia / Studio Ginny / Casa Aiylene en B&B Casa Pajaros Libres

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine

  • Casa Relajante (omgeving St. Eularia)